Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Futbol Camiasindan Vedayi Alan Erden Timura Birlikte Kazanilan Basarilar Icin Tesekkuer Mesajlari Yagdi

Erden Timur'a Bir Teşekkür Mesajı

Futbol camiasından vedayı alan Erden Timur'a, Birlikte kazanılan başarılar için teşekkür mesajları yağdı.

Futbol camiasında uzun yıllar hizmet veren ve birçok başarıya imza atan Erden Timur, geçtiğimiz günlerde futbola veda etmişti. Timur'un bu kararı, futbol camiasında büyük üzüntüyle karşılanmıştı.

Futbol camiasından destek mesajları

Timur'un futbola veda etmesi üzerine, futbol camiasından birçok kişi destek mesajları yayınladı. Bu mesajlarda, Timur'un futbol camiasına yaptığı katkılar ve birlikte kazanılan başarılar vurgulandı.

Galatasaray Spor Kulübü'nün Başkanı Dursun Özbek, Timur'a teşekkür mesajı yayınlayarak, "Erden Timur, futbol camiasının önemli bir ismidir. Galatasaray'a yaptığı katkılar unutulmayacaktır. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dileriz." dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de Timur'a veda mesajı yayınladı. Büyükekşi, "Erden Timur, Türk futbolunun gelişmesine büyük katkılar sağlamıştır. Kendisine futbol camiasına yaptığı hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

Erden Timur'a futbol camiasından gelen destek mesajları, onun futbol camiasına yaptığı önemli katkılarının bir göstergesi oldu.


Comments